Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

Elektroniikan suoja

Kalliit sisäänkäyntilukijat, jotka joutuvat toistuvasti ilkivallan kohteeksi, voivat tulla kalliiksi  kiinteistöjen omistajille, kunnille ja kouluille. Jatkuvat uusien lukijoiden hankinnat sekä ongelmat kiinteistön sisäänkäynnin korjailujen kanssa harmittavat. Hammerglass on kehittänyt toimivan ilkivaltasuojan lukijoille kouluissa ja muissa riskialttiissa kiinteistöissä.

Ilkivaltasuoja lukijalle

Hammerglass ilkivaltasuoja kulkujärjestelmien lukijoille estää ilkivallantekijöitä lyömästä lukijaa irti seinästä. Tuote räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja lukijan tyypin mukaan. Viistetyt sivut lukijasuojan ympärillä antavat iskunkestävyyttä, koska iskuun sopivia teräviä kulmia ei ole. Lukijasuoja asennetaan ulkoseinään ja se voidaan täydentää säänkestävällä peitelevyllä, jos lukija on sähkökotelon päällä.

  • Kirkaslasinen hajoamaton lukijasuoja
  • Irrottamaton profiili viistoilla reunoilla
  • Yksilöllisesti sopivat ratkaisu

Suunnittelu ja asennus

Yksilöllisesti sopivat ratkaisut lukijatyypin mukaan. Yksisuuntainen ruuviasennus on suositeltava.