Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

Hammerglass Automotive

Hammerglass AUTOMOTIVE tarjoaa kattavan valikoiman särkymättömiä laseja kaikentyyppisiin työ- ja rakennuskoneisiin, tavoitteena turvallisempi ajoympäristö. Kaivinkoneita, pyöräkuormaajia, metsäkoneita, traktoreita, trukkeja ja nostureita käytetään usein vaativissa ympäristöissä, joissa on vaara, että ohjaamoiden lasit särkyvät. Jos ruutu rikkoontuu työn aikana, kuljettaja voi loukkaantua lasista tai sisään lentävistä esineistä. Ratkaisumme lisäävät henkilökohtaista suojaa ja vähentävät ennakoimattomien seisokkien riskiä ja niistä seuraavia kustannuksia. Hammerglass:n vaihtolasit ovat saatavilla useimmille markkinoilla oleville koneille, lasin koon ja suojaustarpeen mukaan.
Hammerglass on kestävä ja kulutusta sietävä polykarbonaattilevy, 300 kertaa vahvempi kuin lasi- ja lähes särkymätön. Hammerglass lasit on päällystetty ohuella piioksidikalvolla, joka suojaa naarmuilta ja kulumiselta. Pintakäsittely tarjoaa myös 99,96% UV-suojan, mikä estää Hammerglass ruutuja haalistumasta tai samentumista ajan mittaan. Yleisten ominaisuuksiensa vuoksi, Hammerglass on ilmeinen valinta kaikenlaisten työ- ja rakennuskoneiden lasien korvaamiseen.

Hammerglass AB on sertifioitu ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 standardien mukaan ja se noudattaa PPAP kriteereitä kaikissa prosesseissa. Suunnitteluosastollamme on asiantuntemusta, joka on myös kaikkien OEM valmistajien käytettävissä.