Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

Voimavirtasuojat rautateille

Hammerglass AB on yhteistyössä ruotsin liikenneviraston kanssa kehittänyt nykyaikaisen voimavirtasuojan ajolangoille, joka korvaa vanhat metallilevysuojat. Voimavirtasuojat on suunniteltu ja vahvuuslaskettu lumen, tuulen ja junien kuormitukselle. Hammerglass levyjen sileä pinta varmistaa lian ja epäpuhtauksien huuhtoutumisen sateiden mukana pois. Pintakäsittely antaa jopa 99,96% UV-suojan, varmistaen että materiaali ei sumene eivätkä sen optiset ominaisuudet muutu ajan mittaan.

Voimavirtasuoja pelastaa henkiä

Vakavia vammoja aiheuttavien sähköonnettomuuksien riski on aina olemassa lähellä korkeajännite- ja ajolinjoja. Hammerglassin särkymättömät sähkösuojaratkaisut noudattavat rautatiesilloille asennettavien sähkösuojien uusimpia vaatimuksia. Rakenne sulautuu ympäristöön, ja samalla muodostaa pitävän suojan virtajohtoja vastaan.

  • Lujuuslaskettu lumen, tuulen ja junien kuormitukselle
  • Toteutusluokat EXC2 tai EXC3
  • Tehokas ja tiivis suoja ajolangoille ja virtajohdoille

Suunnittelu ja asennus

Kattoratkaisumme koostuvat 12 mm Hammerglass levystä asennettuna taivutetulla tolppajärjestelmällä pultattuna sillan sivupalkkiin. Sillan remontin tai uuden rakentamisen aikana tolpat asennetaan aluslevyllä kaidetolppaan. Katto lujuuslasketaan simulaation avulla, jossa huomioidaan tuulikuorma junista sekä lumen ja tuulen kuorma noudattaen normin CE-EN-14388 mukaisia melusuojille asetettuja vaatimuksia. Ratkaisu on vesitiivis ja eläinturvallinen ja sitä voidaan valmistaa toteutusluokissa EXC2 tai EXC3.  Voimme luvata sekä koko rakenteen uudelleen asennuksen olemassa olevaan suojakatokseen, että uuden suojan asennuksen. Suunnittelijamme tarjoavat valmiita dwg-piirustuksia, joissa on kiinnitysratkaisuja.