Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

Kaiteet

Yhdistelmä läpinäkyvyyttä ja turvallisuutta tekee Hammerglassista houkuttelevan vaihtoehdon kaideratkaisuiksi terasseille, parvekkeille ja portaille. Korvaamalla vanhat parvekelevyt, kompakteilla puurakenteilla ja ränsistyneet kaiteet Hammerglassilla, tavoitat todellisen kasvojenkohotuksen myös vanhemmissa kiinteistöissä. Hammerglass lasit toimitetaan kirkkaina tai opaaliversioina ja ne voidaan tilata eri väreissä suuremmille projekteille. Hammerglass tarjoaa sirpaleettomia ja kiipeilemättömiä kevytratkaisuja, jotka täyttävät lapsiturvallisuusvaatimuksen, niissä ei ole 100 mm suurempia aukkoja.

Houkuttelevia kaideratkaisuja paremmalla turvallisuudella

TERASSIKAITEET

Tuuli- ja putoamissuoja terassien ja patioiden ympärille asennettavaksi. Valitse kirkas Hammerglass lasi ja esteetön näkyvyys ympäristöön tai opaalikuvio paremman näkösuojan saamiseksi.

PARVEKEKAITEET

Uuden asennukseen tai parvekkeen etupuolen vaihtoon vanhaan kaiderakennelmaan. Moderni ja sirpalevapaa kevytratkaisu, joka myös kohentaa vanhempia rakennuksia. Hammerglass laseja voi tilata eri värisinä suuremmille projekteille.

PORRASKAITEET

Kaideratkaisuja portaisiin ja rakennettuihin penkereisiin, jotka sopivat yhtä hyvin julkisiin tiloihin kuin koteihin ja huviloihinkin. Hammerglass-laseihin voidaan muotoilla pyöristetyt kulmat ja viistot reunat poistamaan leikkausvammojen riskiä.

Asennus ja takuu

Hammerglass lasit asennetaan vanhaan kaiderakenteeseen, Hammerglass tolppajärjestelmällä tai projektiin sopivalla kiinnitysratkaisulla.