Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

Kaiteet

Hammerglass monitoimiset kaideratkaisut sopivat sekä läpinäkyvään ja puhuttelevaan rajaukseen, että tehokkaaseen tuulen ja melun suojaan. Järjestelmämme on asennettu turvasermeiksi bussiterminaaleihin ja areenoille, kuten putoamissuojiksi parvekkeille ja muureille sekä porras- ja parvekekaiteiksi. Me räätälöimme tolpat ja kiinnitykset, jotta särkymättömien ja lohkeamattomien lasitusratkaisujen turvallinen asennus voidaan taata. 300 kertaa lasia vahvempana ja puolet kevyempänä kuin lasi, Hammerglass on houkutteleva vaihtoehto julkisiin ympäristöihin.

Koristelu väreillä ja valolla

Hammerglass-levyt toimitetaan yleensä kirkkaina tai opaalina. Suuremmille määrille on mahdollista saada värillinen Hammerglass. Hammerglass levyt voidaan myös silkkipainaa tai varustaa neliväripainetulla valokuvalla, jotta saadaan luotua elinvoimainen ja houkutteleva katuympäristö. Strategisesti sijoitettu LED-valo painettuun tai värjättyyn Hammerglass-levyyn tekee silmiinpistävän vaikutuksen ja muodostaa houkuttelevan valopilkun illan pimeyteen.

Joustavia ratkaisuja

SUOJAKAITEET

Sirpaloitumattomat Hammerglassin kaideratkaisut tarjoavat tehokkaan esteen matkustajien ja saapuvien linja-autojen välille bussiterminaalissa. Toimitetaan kiinteinä tai avattavina osina. Asennetaan vanhoihin kaiderakenteisiin, Hammerglass tolppajärjestelmällä tai projektiin sopivalla kiinnitysratkaisulla.

PORRASKAITEET

Eliminoi Hammerglassin avulla ilkivallan seurauksena murskatut lasiruudut, korkeat puhdistuskustannukset ja raskaiden, vaikeasti käsiteltävien lasilevyjen vaihto julkisessa ympäristössä. Levyt asennetaan olemassa oleviin kaiderakennelmiin tai projektikohtaisilla kiinnitysratkaisuilla.

PUTOAMISSUOJAT

Parvekkeiden putoamissuojiin voidaan muotoilla pyöreitä muotoja ja viistettyjä reunoja, jolloin vältytään leikkausvammoilta. Asennetaan olemassa olevin kaiderakennelmiin tai projektikohtaisilla kiinnitysratkaisuilla.

Suunnittelu ja asennus

Käynnistä vuoropuhelu kanssamme jo ideointivaiheessa. Suunnittelijamme esittelevät piirustuksia ja ehdotuksia toiminnallisiksi ratkaisuiksi. Teemme mielellämme tarjouksen koko projektista: Mittaleikattu Hammerglass lasit, tolpat, kiinnitysjärjestelmät ja asennus.

  • Levyt tehdään mittatilaustyönä sen jälkeen, kun teräsrunko on valmiiksi asennettu
  • Valmiit ratkaisut kiinnitykseen ja asennukseen
  • Puolet lasin painosta
  • 300 kertaa lasia vahvempaa
  • Ei lasin murskaantumisvaaraa
  • Vähäinen huoltotarve
  • Vapaa näkyvyys ympäristöön