Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

Harjaliitokset

Hammerglass harjaliitokset ovat erinomainen ja käytännöllinen vaihtoehto ohutlevyliitokselle. Harjaliitokset ovat eristäviä ja ne valmistetaan mustasta, UV-kestävästä Hammerglassista ja ne sopivat jo olemassa olevaan tai uusiin paalu- tai sermiratkaisuihin.

Ei-johtavat harjaliitokset

Melusuojissa ja rautateiden varsilla olevissa lankuissa ohutlevyliitokset ovat suorastaan  sopimattomia turvallisuussyistä. Alas pudonnut ajolinja, joka joutuu kosketuksiin ohutlevyn kanssa voi tehdä koko järjestelmän jännitteelliseksi, millä voi olla tuhoisia seurauksia. Tässä voi edullisesti hyödyntää Hammerglass harjaliitoksia suojaamaan alla olevaa puurakennelmaa kosteudelta ja lahoamiselta.

  • Eristävä/ei-johtava
  • Kevyt
  • Pitkäkestoinen
  • Vähäinen huoltotarve
  • Kustannustehokas

Suunnittelu ja asennus

Sopiva rakenne ja muodot, mitat asiakkaan tarpeiden mukaan. Hammerglass seinäkiskot
valmistetaan 4 mm paksusta mustasta UV-kestävästä Hammerglassista, joka voidaan sovittaa olemassa olevaan tai uuteen paalu- tai sermiratkaisuun. Kiinnitys ruuvilla/-pultilla Hammerglassin ohjeiden.