Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

Turvalasit

Terävät ja suuret kivet, oksat, epävakaa lasti - koneenkuljettaja ilman suojaa elää vaarallista elämää. Hammerglass tarjoaa särkymättömiä ratkaisuja standardi-ikkunoiden, panssarilasien ja kaltereiden korvaamiseen. Hammerglassin vaihtolasit ovat saatavilla useimmille yleisille koneille, sopivalla paksuudella ruudun kokoon ja suojatarpeeseen mukautettuna. Hammerglass lasit asennetaan kuten alkuperäislasit ja ne kestävät sekä kemikaaleja että tuulilasinpyyhkimien käytön.

Mitä vaatimuksia lasille pitää asettaa?

Naarmunkestävyys: Tuulilasinpyyhkimet eivät saa naarmuttaa lasia. Hammerglass lasit on päällystetty ohuella piioksidikalvolla, joka suojaa naarmuilta ja kulumiselta. Hiekkaisissa ympäristöissä kuitenkin suosittelemme, että lasiin laitetaan suojakalvo.
Terävien esineiden iskut: Kivisateiden ja metalliromujen osuminen lasiin. Lasin on kestettävä hyökkäyksiä, mutta se hiouttuu hiekalla ja tulee lopulta siihen kuntoon, että se on vaihdettava.
Suuret kivet: Lasin on pysyttävä paikoillaan  ja suojattava kuljettajaa, jos suuret kivet törmäävät lasiin suurella nopeudella.
Paineaalto: Lasin on pysyttävä kiinnikkeissään räjähtämättömän panoksen räjähtäessä. Se ei saa painua sisään paineaallon seurauksena tai imeytyä pois tyhjiössä, joka seuraa räjähdyksen jälkeen. Hammerglass RABS-hyväksytyt lasit ovat räjähdystestattu ja täyttävät työturvallisuusviraston vaatimukset kuljettajan turvallisuudesta.

TASAISET LASIT

Särkymättömiä ratkaisuja korvaamaan standardi- ja panssarilaseja ja kaltereita. Hammerglass lasit asennetaan samalla tavalla kuin alkuperäinen lasi. Hammerglass lasit kestävät sekä kemikaaleja että tuulilasinpyyhkimiä. Erityisen ankarassa ympäristössä, jossa tavalliset lasit hioutuvat altistuessaan hiekalle ja soralle, lasit voidaan varustaa itsekiinnittyvällä suojakalvolla, jonka kuljettaja vaihtaa tarvittaessa. Laseista on saatavilla myös erityinen lämpöä eristävä muoto, joka poistaa noin 50% auringon lämpösäteistä.

TAIVUTETUT LASIT

Taivutetut lasit pyöräkuormaajaan voidaan toimittaa yhtenä kappaleena tai kolmessa erillisessä osassa, liimattavaksi/asennettavaksi paikoilleen. Asennustyö kestää n. tunnin, mikä on murto-osa verrattuna tavallisen lasin asentamisaikaan. Laseihin voidaan laittaa suojakalvo, mikä  vähentää tuulilasinpyyhkimistä aiheutuvaa kulumista soraisessa ympäristöissä. Yhtenä kappaleena oleva taivutettu lasi säästää aikaa ja rahaa.

MUOTOILLUT LASIT

Hammerglassin materiaaliset ominaisuudet mahdollistavat lasin kylmätaivutuksen, joka yleensä vaatii lasiliitoksen tai tolppakiinnityksen. Hammerglass voidaan myös lämpömuokata kaareviksi tai kaksoiskaareviksi laseiksi. Pyrimme aktiivisesti laajentamaan särkymättömien muotoiltujen lasien valikoimaa. Kuitenkin kysyntä määrittää tarjonnan, joten pyydä koneen toimittajalta kaarevia tai taivutettuja Hammerglass laseja kaivinkoneisiin, dumppereihin tai pyöräkuormaajiin.