Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

Alikulkutunnelit

Valaistut alikulkutunnelit luovat turvallisempaa ympäristöä ja lisäävät turvallisuuden tunnetta, ne ovat myös kauniita. Opaalipainatus tai värjätty Hammerglass-levy LED-valaistuksella on houkutteleva valopilkku illan pimeydessä. Graffiteista, tageista tai muusta aiheutuneen likaantumisen voi puhdistaa useimmilla tunnetuilla puhdistusaineilla ja kemikaaleilla, vahingoittamatta Hammerglass ruutuja.

Värit ja LED-valaistus

Levyt voidaan joko silkkipainaa tai  painaa digitaalisesti. Tekniikka mahdollistaa nelivärisen tulostuksen, joka antaa rajattomat mahdollisuudet persoonalliseen suunnitteluun ja design-painatukseen. Tunnelipaneelit voidaan varustaa kunnan vaakunalla, kuvioilla, jotka toistuvat säännöllisin väliajoin tai designpainatuksella. Suuremmille määrille on mahdollista tehdä värillinen Hammerglass. Painettu tai värjätty Hammerglass levy LED-valaistuksella muodostaa houkuttelevan valopilkun illan pimeydessä, ja muuttuvilla LED-valoilla vaikutusta voidaan entisestään vahvistaa. Valaistu alikulkutunneli ei ole ainoastaan kaunis, se tarjoaa turvallisemman ympäristön ja lisää turvallisuuden tunnetta.

Suunnittelu ja asennus

Hammerglass levyt mitataan yksilöllisesti ja valmistetaan mittatilaustyönä sen jälkeen kun teräsrunko on valmiiksi asennettu. Levyt ovat joustavia ja ne voidaan muokata sopimaan myös kaareviin profiileihin. Kiinnitys teräsprofiililla/Hammerglass fixpointilla. Osallistu vuoropuheluun kanssamme jo ajatusvaiheessa. Suunnittelijamme esittävät piirustuksia ja ehdotuksia toiminnallisiksi ratkaisuiksi. Teemme mielellämme tarjouksen koko projektista: Mittaleikattu Hammerglass lasit, tolpat, kiinnitysjärjestelmät ja asennus.

  • Levyt tehdään mittatilaustyönä sen jälkeen, kun teräsrunko on valmiiksi asennettu
  • Valmiita ratkaisuja kiinnitykseen ja asennukseen
  • Puolet tavallisen lasin painosta
  • Ei lasin rikkoontumisvaaraa
  • Yksinkertainen graffitin poisto