Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

Turvakalvo & Suojakalvo

On olemassa erilaisia suoja- ja turvakalvoja eri tarkoituksiin ja joskus käsitteet voivat tuntua hieman sekavilta. Me erottamme kolme pääryhmää kalvoissa: Turvakalvot, suojakalvot ja naarmusuojakalvot. Suojakalvon ja turvakalvon välinen ero on korkeammassa turvaluokituksessa, muuten tuotteilla on suunnilleen sama käyttötapa. TURVAKALVOT ovat sitkeää läpikuultava polyesterilaminaattia, joka kiinnitetään erittäin vahvalla liimalla olemassa oleviin lasiruutuihin. Sitkeä kalvo varmistaa lasien yhdessä pysymisen vaikka se murskautuisi, mikä estää sirpaleita lentämästä ympäriinsä, mikä taas vähentää loukkaantumisvaaraa, jos onnettomuus tapahtuu. Sitkeä laminaatti myös hidastaa varasta niin sanotussa "iske ja nappaa" varkaustilanteissa. Käytetään pääasiassa sirpale- ja sisäänheittosuojana lasiruuduissa myymälöissä, teollisuudessa, kouluissa, päiväkodeissa ja julkisissa tiloissa. Yleensä SUOJAKALVOT ovat paksumpia ja vahvempia kuin turvakalvot, minkä vuoksi ne kestävät enemmän väkivaltaa. Käyttöalueet ovat samat kuin turvakalvoissa, mutta kovemmilla vaatimuksilla.

SAFECOAT SAFE 400

Koulujen käytävien lasiosien ja sisäänkäyntien on oltava kovetettua tai laminoitua lasia alimmassa suojausluokassa 2. Safe 400 turvakalvo on kirkas sirpalesuojakalvo, joka on luokiteltu suojausluokkaan 2, EN 12600 mukaisesti (vastaa aiempaa suojausluokkaa F2). Sitkeä kalvo pitää lasin kasassa, vaikka se murskaantuisi, mikä estää sirpaleiden leviämisen, joka taas vähentää loukkaantumisen vaaraa. Se myös viivästyttää varasta niin sanotussa "iske ja nappaa" varkaustilanteissa.
Koulut – Päiväkodit - Julkiset tilat – Teollisuustilat – Toimistot – Myymälät - Yksityisasunnot

SAFECOAT SKYDD 800 / SKYDD 1200

SafeCoat Skydd 800 ja Skydd 1200 ovat kirkkaita sirpalesuojakalvoja, jotka on luokiteltu suojausluokkaan P1A ja P2A, EN 356 mukaan. Sitkeä kalvo pitää lasin kasassa, vaikka se  murskaantuisi, mikä estää sirpaleiden leviämisen, joka taas vähentää loukkaantumisen vaaraa. Se myös viivästyttää varasta niin sanotussa "iske ja nappaa" varkaustilanteissa.
Koulut – Päiväkodit - Julkiset tilat – Teollisuustilat – Toimistot – Myymälät - Yksityisasunnot

SAFECOAT NAARMUSUOJA REPSKYDD 600

Naarmusuoja Repskydd 600 on vaihdettava, kirkas, lähes näkymätön polyesterilaminaatti, joka on  suunniteltu suojaamaan lasiruutuja naarmuttamista vastaan. Suojaava pinnoite vaurioituu, mutta taustalla oleva lasi säilyttää ulkonäkönsä. Vaihdettaessa kalvo on helppo vetää pois ilman, että liimaa jää jäljelle. Naarmusuoja Repskydd 600:aa käytettäessä, graffitien ja töherrysten aiheuttamat kulumis- ja ilkivaltakustannukset pienenevät.
Toimistot – Näyteikkunat – Asemarakennukset – Bussikatokset - Yksityisasunnot - Ajoneuvolasit