Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

Sääsuojat särkymättömällä lasilla

Useimmilla linja-autoyhtiöillä on sääsuojissaan suuria ongelmia murskattujen lasien kanssa. Joissakin linja-autokatoksissa lasit on vaihdettava useita kertoja vuodessa. Hammerglass Finland tarjoaa pysyviä särkymättömiä sääsuojaratkaisuja bussikatoksiin, asemalaitureille, toriympäristöön jne. Ilkivallan tuloksena pilalle mennyt lasiruutu, korkeat siivouskustannukset ja raskaiden, vaikeasti käsiteltävien lasilevyjen vaihto jää pois. Liikenneonnettomuudesta, töhryistä tai muusta aiheutuneen likaantumisen voi putsata useimmilla tunnetuilla puhdistusaineille ja kemikaaleilla vahingoittamatta Hammerglass laseja.

Vähäinen huolto

Tuntuu turvattomalta, epämiellyttävältä, usein märältä ja tuuliselta odottaa bussia rikkoutuneessa bussikatoksessa. Vihaiset ja surulliset matkustajat ovat kirjoittaneet palstametreittäin sekä lehtien sivuilla että suoria kirjeitä liikennöitsijöille. Rikkoutuneet lasit maksavat paljon rahaa. Hammerglassin avulla ongelma-alueilla ei tule enää rikkoutuneita laseja ja huollon tarve on vähäinen. Ensimmäisen lasinvaihdon jälkeen on kustannukset karkaistun Hammerglass lasin vaihdosta säästetty. Vaihto särkymättömään Hammerglassiin on investointi, ei kustannus.

Koristelu väreillä ja muodoilla

Hammerglass levyt ovat joustavia ja ne voidaan muotoilla sopimaan kaareviin profiileihin, esimerkiksi holvikattoon. Levyihin voidaan myös tehdä painatus, tavallisesti opaalikuvio, estämään lintuja lentämästä laseihin. Tekniikka mahdollistaa jopa neliväripainatuksen, joka antaa rajattomat mahdollisuudet persoonalliseen suunnitteluun. Sääsuojat voidaan varustaa kunnan vaakunalla tai säännöllisesti toistuvalla kuviolla. Suuremmille määrille on mahdollista valmistaa värillinen Hammerglass. Painettu tai värillinen Hammerglass-levy LED-valaistuksella on houkutteleva valopilkku illan pimeydessä.

Suunnittelu ja asennus

Käynnistä aiheesta vuoropuhelu kanssamme! Suunnittelijamme voivat auttaa piirustusten kanssa ja ehdottaa toiminnallisia ratkaisuja. Teemme mielellämme esittelylaseja huomattavasti alennettuun hintaan Hammerglass koeasennuksena tarpeen mukaan.

  • Vapaa näkyvyys ympäristöön
  • 300 kertaa lasia vahvempaa
  • Puolet lasin painosta
  • Yksinkertainen töherrysten poisto
  • Vähäinen huolto