Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

Sillat

Siltojen melu- ja putoamissuojat voivat olla sekä toimivia että koristeellisia. Hammerglass tarjoaa lasitus- ja kiinnitysratkaisuja kaikkiin mahdollisiin siltaratkaisuihin maanteillä ja rautateillä sekä kävely- ja pyöräilysiltoihin. Monilla Hammerglass levyjen kiinnitys- ja asennusvaihtoehdoilla, silta voi olla paljon muutakin kuin vain pelkkä kulkureitti. Nanoteknologiakäsittely vaikeuttaa pakokaasujen, öljyn ja asfaltin aiheuttamien saasteiden kiinnitymisen yhtä helposti kuin tavalliseen lasiin. Odotettu elinkaari on yli 40 vuotta.

Väri ja valo

Kuvioilla, väreillä ja valaistuksella luodaan houkutteleva katseenvangitsija. Hammerglass levyt voidaan silkkipainaa tai digipainaa, mikä antaa loputtomasti mahdollisuuksia persoonalliseen suunnitteluun. Levyt voidaan varustaa esimerkiksi kunnan vaakunalla tai kuvioilla, jotka toistuvat säännöllisin väliajoin. Suuremmille määrille on mahdollista saada värillinen Hammerglass lasi. Painettu tai värjätty Hammerglass-levy LED-valaistuksella on houkutteleva valopilkku illan pimeydessä.

Joustavat ratkaisut

RAUTATIESILLAT

Kokonaisvaltainen asennusjärjestelmä sillankaiteisiin maanteiden ja rautateiden varsille.  Lämpögalvanoidut pylväät sillankaiteiden sivuttaisasennukseen tai pulttaus sillan reunapalkkiin. Hammerglass levyt kiinnitetään tolppien ulkopuolelle tukilevyllä ja läpikulkevalla pulttikiinnityksellä.  Kaikki levyt on varustettu maadoituskiskoilla ja jokainen vaihe maadoitetaan erikseen. 45:n asteen taivutus Hammerglass levyn yläosassa murtaa jäykkää rakennetta ja samalla vähentää tehokkaasti junien matalataajuista melua.

MAANTIESILLAT

Lämpögalvanoidut pylväät sillankaiteiden sivuttaisasennukseen. Hammerglass levyt kiinnitetään tolppien ulkopuolelle tukilevyllä ja läpikulkevalla pulttikiinnityksellä ja varmistetaan yläreunasta vaijerilla.  Asennus tehdään sillan sisäpuolelle. Asennus voidaan tehdä olemassa olevaan kiinnitysjärjestelmään tai projektiin sopivaan tolppajärjestelmään.

JALANKULKU- & PYÖRÄILYSILLAT

Joustavat ratkaisut kävely- ja pyöräilysiltoihin. Asennus olemassa olevaan kiinnitysrakenteeseen tai jalankulku- ja pyöräilysiltoihin sopivaan asennusjärjestelmään. Hammerglass levyt asettuvat paikoilleen yksilöllisesti. Levyt voidaan toimittaa kirkkaina, opaalina, värjättynä tai painettuna, samoin kuin LED-valaistuksella varustettuna.

Suunnittelu ja asennus

Hammerglass levyt ovat joustavia, ja ne voidaan sovittaa asennettavaksi kaareviin profiileihin. Levy voidaan kallistaa haluttuun kulmaan perustuen melun tai valon heijastukseen ja lumen kertymiseen. Veden valumista voi esiintyä siltaa vastaan tai levyä alas. Osallistu vuoropuheluun kanssamme jo ajatusvaiheessa. Suunnittelijamme esittävät piirustuksia ja ehdotuksia toiminnallisiksi ratkaisuiksi. Teemme mielellämme tarjouksen koko projektista: Mittaleikattu Hammerglass lasit, tolpat, kiinnitysjärjestelmät ja asennus.

  • Levyt tehdään mittatilaustyönä sen jälkeen, kun teräsrunko on valmiiksi asennettu
  • Valmiita ratkaisuja kiinnitykseen ja asennukseen
  • Vapaa näkyvyys ympäristöön
  • 300 kertaa lasia vahvempaa
  • Puolet lasin painosta
  • Vähäinen huolto