Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

Turvakalusteet

Hammerglass on sertifioitu suojausluokassa P8B, joka vastaa korkeinta murtokaltereiden ja rullakaihdinten suojausluokkaa. 300 kertaa lasia vahvempana Hammerglass on lähes särkymätön ja sopii siksi erinomaisesti turvakalusteihin ja kassakaappeihin kello- ja kultasepän liikkeisiin, museoihin, kirkkoihin jne.

Pysäytä varas!

Tarjoamme täydelliset räätälöidyt myymäläkalusteet ja turvallisuusratkaisut näyttelyvitriineihin ja kassakaappeihin. Lasia voidaan sinklata, saumata ja taivuttaa huonekalujen ja kaappien valmistuksen mahdollistamiseksi. Yhteistyökumppanimme kehittävät sisustusehdotuksia asiakkaan ehdoilla ja toiveiden mukaan, koordinoivat mukana olevien valmistajien toimintaa ja toimittavat valmiin työn. Video (oikealla) näyttää epäonnistuneen murtoyrityksen asiakkaamme luona. Tällä kertaa varas jäi tyhjin käsin ja kaupan omistaja säästyi myymälän tiloihin rikkoutuneen lasin siivoamiselta.

Turvallisempi työympäristö

Vähän tilaa, mutta selkeä halu parantaa turvallisuutta? Hammerglass sulku vaatii vähän tilaa, mutta antaa korvaamattoman hyödyn. Hammerglass sulut asennetaan erityissuunnitteluilla turvalukoilla eri materiaaleihin kuten puuhun, teräkseen, alumiiniin, jotka ovat yhdenmukaiset muiden myymäläkalusteiden kanssa ja voidaan integroida pieniin tiloihin. Turvasulku toimii kuten pieni koju, jossa asiakas menee ensimmäisen oven läpi, joka on suljettava ennen kuin seuraava ovi voidaan avata. Sulku antaa myymälähenkilöstölle mahdollisuuden valvoa kuka pääsee tiloihin ja on tehokas estämään useita ihmisiä pääsemästä sisään yhtä aikaa. Investointi turvalliseen työympäristöön, joka hyödyttää sekä asiakkaita että työntekijöitä.

Asennus ja takuu

Hammerglass levyt asennetaan olemassa oleviin näyttely/kaappirakenteisiin tai asiakkaalle sopiviin ratkaisuihin.