Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

HAMMERGLASS ADD-ON

Hammerglass Add-On on integroitu järjestelmä tehokkaalla murtosuojalla, joka asennetaan vanhaan ikkunan ulko- tai sisäpuolelle. Hammerglass Add-On voidaan asentaa  sekä kiinteään, että avattavaan ikkunalasin tai oven osaksi. Add-On profiili suojaa ja vahvistaa olemassa olevaa puukehystä, mikä minimoi ylläpitokustannukset. Järjestelmä tarjoaa myös energian säästöä ja U-arvojen parannusta sekä 30 dBRw melunvaimennuksen. Vakuutusyhtiöt suosittelevat Hammerglass Single vaihtoehdoksi kaltereille ja rullakaihtimille.

Näkymätön kalteri

Monet varkaat ovat oppineet irrottamaan kaltereita/kaihtimia kiinnittämällä ketjun auton vetokoukkuun ja vetämään kalterit irti. Näkyvyyden häiritsemisen lisäksi kalterit ovat monissa tapauksissa antaneet väärän turvallisuuden tunteen. Hammerglass Add-On tarjoaa lisäsuojaa murtoja ja ilkivaltaa vastaan kaupoissa, ostoskeskuksissa, julkisissa tiloissa, teollisuudessa, toimistoissa, huoltoasemilla, apteekeissa, terveyskeskuksissa jne. Hammerglass Add-On-järjestelmän profiilit on valmistettu kylmävalssatusta teräksestä. Mahdollisessa murtoyrityksessä varas ei saa aikaan vipuvaikutusta, koska teräsprofiili antaa periksi vain lyöntikohdassa, toisin kuin jäykempi alumiiniprofiili, joka voidaan rikkoa, jos työkalu painetaan profiilin alle. Hammerglass on hyväksytty suojausluokkaan P8B asti, joka vastaa kalteri- ja rullakaihdin- ikkunoiden suojausluokkaa 3 Ruotsissa.

Add-On-lasitusjärjestelmä

HAMMERGLASS ADD-ON-S

Hammerglass Add-On-S:ää käytetään pääasiassa ulkopuoliseen suojalasitukseen. Joissakin tapauksissa S-profiili voidaan asentaa myös sisäpuolelle. Hammerglass Add-On-S asennetaan  ulkopuolelle murto- ja ilkivaltasuojaksi tai sisäpuolelle murto ja henkilösuojaksi. Toimitetaan valinnaisin RAL/NCS-värein.

HAMMERGLASS ADD-ON-F

Hammerglass Add-On-F:ää käytetään sisäpuolella suojalasituksena, samoin kuin välilasina yhdistetyissä kaarissa. Hammerglass Add-On-F asennetaan sisäpuolelle murto- ja henkilösuojaksi. Toimitetaan valinnaisiin RAL/NCS-värein.

HAMMERGLASS ADD-ON-U

Hammerglass Add-On-U:ta käytetään pääasiassa sisäpuolella suojalasituksena. Kuitenkin, joissakin tapauksissa U profiili voidaan asentaa myös ulkopuolelle. Hammerglass Add-On-U asennetaan  ulkopuolelle murto- ja ilkivaltasuojaksi, tai sisäpuolelle murto/henkilösuojaksi. Toimitetaan valinnaisissa RAL/NCS-väreissä ja on saatavissa myös kuparikarmilla.

Asennus ja takuu

Hammerglass Add-On suositellaan asennetaan vain ammattimaisten asentajien toimesta, jotta paras mahdollinen laatu voidaan taata. Lasitusmateriaali on 4, 8,10 tai 12mm Hammerglassia. Lasit liimataan kehykseen, ja ne asennetaan läpikulkevalla lukkopultilla teräsprofiiliin parhaan mahdollisen  vahvuuden saavuttamiseksi. Asennus ei vahingoita kiinteistön arkkitehtuuria. Kaikki Hammerglass lasit merkitään logolla ja tuotenumerolla sisäisen laadunvarmistuksen ja takuukysymysten selvittelyn varalta.