Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

Turvapeilit

Hammerglassin särkymättömät peilit vähentävät ilkivallan kustannuksia ja lisäävät henkilökohtaista turvallisuutta ympäristöissä, joihin ne on asennettu. Hammerglass peililasi on varustettu nanokäsitellyllä pinnalla, joka muistuttaa ohutta lasikalvoa. Pintakäsittely tekee peililaseista kemikaali ja hapon kestäviä. Graffitit ja töhryt voidaan poistaa liuottimilla tai töhryjenpoistoaineilla. Hammerglass peiliasia suositellaan julkisiin WC tiloihin, pukuhuoneisiin, urheilutiloihin, hisseihin, terapiatiloihin, vankiloihin ja psykiatrisiin hoitolaitoksiin.

Särkymättömät Peilit

Henkilökohtaisen muotoilun mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat. Lasi voidaan leikata erityismittoihin tai hioa haluttuun muotoon. Peilien keveys helpottaa suurempien lasiosien käsittelyä.
Vakiomittaista peililasia:

  • 500... x750 mm, x1000 mm, x1500 mm
  • 750... x1000 mm
  • 1000... x1000 mm, x1500 mm, x2000 mm
  • 1500... x2000 mm

Asennus ja takuu

Hammerglass peililasi asennetaan läpikulkevalla ruuvilla (ei saa upottaa peiliin), Fixpointilla tai puristus kiinnityksellä. Reiät tehdään tehtaalla tai paikan päällä. Liimalla tai silikonilla asennettaessa, ota yhteyttä Hammerglassiin sopivan tuotteen valitsemiseksi. Suurempiin pintoihin (~ 1500 x 2000 mm), on esiliimattava tasainen pinta parhaiden mahdollisen optisten ominaisuuksien saavuttamiseksi.