Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

Mediaratkaisut

Monet laitteet ja elektronien kalusto tarvitsevat erikoisvahvan suojalasin. Hammerglass mediasuoja löytyy asennettuna mainostaulujen ja valokylttien suojaksi alueilla, joilla on ilkivallan riski. Hammerglass on myös hyvä valinta herkkien kalustojen suojaamiseksi kemikaaleja vastaan.

Suojalasi ja kosketusnäyttö

Hammerglass toimii hyvin sekä kohteissa, joissa tarvitaan puhdasta suojalasia, että ympäristöissä, joissa tarvitaan särkymätöntä kosketusnäyttöä. Kun puhutaan näytönsuojasta, toiveena on, että lasi on käsitelty niin, että se on heijastamatonta. Koska heijastamattomuus- ja naarmuuntumattomuuskäsittelyt ovat jokseenkin vastakohtaisia toimenpiteitä, joudutaan tekemään tapauskohtaisia kompromisseja. Myyjämme auttavat löytämään toiveiden mukaisia ratkaisuja.

Suunnittelu

Pyöreät kulmat, vinot sivut, taivutetut levyt, hiotut reiät tai muu työstö ei ole ongelma. Meillä on mahdollisuus CNC-jyrsiä tarkka oikea koko ja muoto Hammerglass-levyihin. Suuremmissa erissä, lasiin voidaan painaa musta maski reunan ympärille, ennen kuin se päällystetään Hammerglassin erittäin kovalla piioksidipinnoitteella. Hammerglass on saatavana myös värillisenä lasina.

  • 300 kertaa lasia vahvempaa
  • Puolet lasin painosta
  • Helppo töherrysten poisto
  • Vähäinen huolto