Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

Hälytysajoneuvot

Hammerglass suojaa sekä katukiviltä että Molotowin coctaileilta - uhka, joka on valitettavasti tullut osaksi jokapäiväistä elämää hälytysajoneuvohenkilöstölle. Hammerglass lasit valmistetaan paksuudeltaan tarpeen mukaan ja voidaan toimittaa sekä tasaisena että lämpömuotoiltuna lasina. Tarjoamme ECE R43 sertifioituja ratkaisuja kaikkiin ajoneuvolaseihin, mikä tarkoittaa, että ajoneuvo ei tarvitse poikkeuslupaa etuikkunan polykarbonaatille.

Hammerglass pelastaa henkiä

Huomattavasti kevyempänä kuin tavalliset autolasit, voi Hammerglassin valinta laseiksi olla elintärkeää. Kun puhutaan ihmishenkien pelastamisesta, oikeita lääkinnällisiä laitteita on oltava saatavilla. Hammerglass pitää ajoneuvon painon kevyenä, joka luo tilaa ylimääräisille hoitolaitteille ja tarjoaa ilkivallan kestävän, rikkoutumattoman ratkaisun ilman lasimurskaa. Hammerglass lasit toimitetaan yleensä näkösuojattuna ja mustasävytettynä, asennettavaksi ambulanssin taka- ja sivuikkunoihin. Ruotsissa on yli 300 ambulanssia, joissa on särkymättömät Hammerglass lasit.

  • Puolet lasin painosta
  • Luo tilaa lisähoitolaitteille
  • Ilkivallan kestävä

Tehostettu suoja korkean riskin ajoneuvoille

Mellakoista saadut kansainväliset kokemukset osoittavat, että poliisiajoneuvoissa matkustavat poliisit ovat vaarassa loukkaantua tai kuolla. Mahdollinen tilanne voi olla se, että ajoneuvoa ympäröivät huligaanit. Palopommeja heitellään, jolloin poliisien on jätettävä ajoneuvo ja kohdattava odottava väkijoukko. Hutchinson Vehicle Light Protection Kit (VLPK):llä varustettua ajoneuvoa voi polttaa tunnin ajan ilman vaikutusta, se voi ajaa silvotuilla tai rikkiammutuilla renkailla, lasit kestävät katukivet ja liikennemerkit, joita voidaan käyttää aseena. Kohderyhmät Vehicle Light Protection Kit:lle ovat pääasiassa poliisi, puolustusteollisuus ja suurlähetystöt - mutta myös ihmiset, joilla on erityisiä suojelutarpeita, eikä perusteita tonneja painaville panssaroiduille ajoneuvoille ole.

Ainutlaatuisen Hammerglassin ja saksalaisen Hutchinsonin välisen yhteistyön tuloksena voimme varustaa ajoneuvot:

  • Särkymättömillä laseilla
  • Palamattomalla lakalla
  • Renkailla, jotka säilyvät ajokykyisenä vahingoittumisesta huolimatta
  • Automaattisilla sammuttimilla ajoneuvon ylä- ja alapuolella

Ajoneuvoille, joilla on erittäin suuri uhka, luodinkestävää Hammerglassia on saatavilla suojausluokissa BR4-NS (23 mm) ja BR6-NS (39 mm) standardin EN 1063 mukaan.

Hammerglass AB on sertifioitu ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 standardien mukaan ja se noudattaa PPAP kriteereitä kaikissa prosesseissa. Suunnitteluosastollamme on asiantuntemusta, joka on myös kaikkien OEM valmistajien käytettävissä.