Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

Melusuojat

Hammerglass Finland tarjoaa CE-merkittyjä meluntorjuntaratkaisuja keskustoihin, maanteille, silloille ja rautateille.  Levyjen keveys ja kova pinta tekevät Hammerglassista suositun valinnan sekä suunnitteluun että lasien vaihtoon. Nanoteknologian ansiosta pakokaasujen, öljyn ja asfaltin aiheuttamat epäpuhtaudet eivät kiinnity yhtä helposti kuin tavalliseen lasiin. Arvioitu elinkaari on yli 40 vuotta. Hammerglass melusuojia on asennettu sillankaiteisiin ja liikenteenjakajiin Ruotsin, Norjan ja Suomen maanteiden ja rautatielinjojen varsille. Lue lisää projekteistamme välilehdeltä REFERENSSIT>>.

Melun vaimennus

Melusuojan vaikutus riippuu osittain suojan korkeudesta ja paksuudesta ja osittain kulkevan ajoneuvon nopeudesta. Tehokas melusuoja on 4-6 metriä korkea. Voimme auttaa akustiikan arvioinnissa, jotta voidaan selvittää tarkalleen, kuinka korkea suojan tulee olla perustuen paikallisiin olosuhteisiin. Chalmersin teknillinen korkeakoulu on Harmonoise mallin avulla simuloinut melun vähentämistä eri olosuhteissa. Simulaatio on laajalti käytössä kuntien ja suunnittelijoiden keskuudessa, jotta saadaan etukäteiskuva valmiista ratkaisusta.

Hammerglass paksuus Melunvaimennus
Hammerglass 8 mm 31 dBRw
Hammerglass 10 mm 32 dBRw
Hammerglass 12 mm 34 dBRw
Hammerglass 15 mm 35 dBRw
Hammerglass 17 mm 36 dBRw

Hammerfoam melunvaimennus

Hammerfoam toimitetaan valmiina melunvaimennusjärjestelmänä asennettavaksi siltaan, muuriin, maanteiden tai rautateiden varsille. Järjestelmä perustuu valmiiksi asennettuun Hammerglass maa- tai siltarakenteisiin, jota täydentää erittäin imukykyinen matto, joka puristuu tiukasti Hammerglass-levyyn. Hammerfoam kiinnitetään radan puolelle rautateillä ja tien puolelle maanteillä. Suojan ulkopuolella on ilkivallankestävä Hammerglass levy, joka upotetaan n. 20 cm syvyydeltä maahan. Hammerfoam on palamaton, UV-kestävä ja ikääntymätön. Kestää kemikaaleja ja graffitien puhdistusta painepesurilla. Hammerfoam ei ime vettä.

Tolpat ja kiinnitysjärjestelmä

Hammerglass melusuoja sopii useimpiin nykyisillä markkinoilla oleviin tolppiin ja kiinnityksiin. Tarjoamme myös omia, lämpögalvanoitua terästä olevia järjestelmiämme. Pylväät voidaan kiinnittää sillankaiteisiin, sokkelien tai muurien päälle. Hammerglass levyt ovat yleensä 12 mm paksuja. Ennen kuin levyt leikataan muotoon, jokainen osa mitataan yksilöllisesti, jolloin maanpinnan tasoa seuraavien suojien valmistus on mahdollista. Siksi melusuojaan ei tarvitse tehdä tasomuutoksia. Korkeus ja muotoilumittaukset tehdään jokaiselle projektille. Levyt turvataan vaijerilla tai läpikulkevalla pulttikiinnityksellä. Levyt voidaan myös varustaa kuvioilla lintuparvien varalta. Tekniikka mahdollistaa myös neliväripainatuksen, esimerkiksi kaupungin vaakunalla tai säännöllisin väliajoin toistuvalla kuviolla. Hammerglass-levyt voidaan myös tilata opaalikuviolla tai halutulla värillä. Kaikki painetut tai värilliset Hammerglass levyt voidaan varustaa valaistuksella, joilla voidaan luoda näyttäviä tehosteita. Sillat, tunnelit ja kaiteet muuttuvat kirkkaiksi valopilkuiksi yön pimeydessä.

SYSTEM GROUND-2

Kokonaisvaltainen asennusjärjestelmä pulteilla maahan tai muurin päälle, maanteiden tai rautateiden varsille. Järjestelmä on CE hyväksytty. Lämpögalvanoidut neliötolpat ja pohjalevy asennukseen. Voidaan asentaa tukimuuriin tai maaperustaan. Hammerglass levyt puristetaan lämpögalvanoitujen tolppien väliin vahvalla puristuskiinnityksellä ja varmistetaan yläreunasta vaijerilla. Kun asennus tehdään pulteilla maahan, levyt voidaan kaivaa noin 20 cm syvyydelle, jolla estetään äänen hajonta suojan alla. Hammerglass levyt asennetaan toppien sisäpuolelle (tietä kohti). Voidaan toimittaa enintään 6 metrin korkuisina.

SYSTEM BRIDGE-2

Täydellinen asennusjärjestelmä sillankaiteisiin maanteiden ja rautateiden varsille. Lämpögalvanoidut tolpat siltakaiteiden sivuttaisasennukseen. Hammerglass levyt puristetaan lämpögalvanoitujen tolppien väliin vahvalla puristuskiinnityksellä ja varmistetaan yläreunasta vaijerilla. Hammerglass levyt kiinnitetään tolppien ulkopuolelle tukilevyllä ja läpikulkevalla pulttikiinnityksellä. Asennus tehdään sillan sisäpuolelta.

SYSTEM BRIDGE-3

Kokonaisvaltainen CE-hyväksytty asennusjärjestelmä asennettavaksi maantie- ja rautatiesiltojen reunapalkkien ulkopuolelle. Normaalitapauksissa, suoja kaartuu ulospäin, jolloin tien suojakaiteiden työleveys voidaan säilyttää. Hammerglass levyt puristetaan  lämpögalvanoitujen tolppien väliin vahvalla puristuskiinnityksellä ja varmistetaan yläreunasta vaijerilla. Voidaan toimittaa enintään 6 metrin korkuisena.

Suunnittelu ja asennus

Käynnistä vuoropuhelu kanssamme jo ideointivaiheessa. Suunnittelijamme esittävät piirustuksia ja ehdotuksia toiminnallisiksi ratkaisuiksi. Teemme mielellämme tarjouksen koko projektista: Mittaleikattu Hammerglass, tolpat, kiinnitysjärjestelmät ja kokoonpano.

  • Levyt valmistetaan mittatilauksena sen jälkeen, kun teräsrunko on valmiiksi asennettu
  • Valmiita kiinnitys- ja asennusratkaisuja
  • 300 kertaa lasia vahvempaa
  • Puolet lasin painosta
  • Ei murtumavaaraa
  • Vähäinen huolto
  • Vapaa näkyvyys ympäristöön