Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

HAMMERGLASS INSULATE


Hammerglass Insulate on lämpölasijärjestelmä 2 tai 3 kerroksisille laseille, joissa sisin ruutu voi olla vapaavalintaista lasia. Hammerglass Insulate voidaan integroida olemassa olevaan julkisivu- järjestelmään, keveys ja korkea suojausluokka tarjoavat hyvät mahdollisuudet olemassa olevien järjestelmien lasitukseen. Murtojen ja ilkivallan vastustuskyvyn lisäksi, Hammerglass lämpölasilla on myös erinomainen äänenvaimennusominaisuus, alhainen U-arvo ja aurinkosuojavaikutus. Hammerglass Insulate on saatavilla myös lämpöä vähentävänä Hammerglass IR:nä, heikosti vihreäsävytetty Hammerglass, joka tarjoaa 45%:n lämpöeristyksen. Kaikki ikkunavalmistajat voivat toimittaa ikkunoita tai ovia, joissa on Hammerglass lasit.

Suojausluokiteltu lämpölasijärjestelmä

Hammerglass Insulate tarjoaa täyden suojan murtoja ja ilkivaltaa vastaan kouluissa, julkisissa  tiloissa, teollisuudessa jne. ja sopii myös tavallisiin omakotitaloihin ja huviloihin.  Järjestelmä mahdollistaa myös suojan sisältäpäin, jos sisälasiksi asennetaan Hammerglass lämpölasikasetti. Hammerglass Insulate valmistetaan kaikissa lämpölasitoteutuksissa, useimmiten se asennetaan ulkopuolelle. Toinen ja/tai kolmas lasi on vapaasti valittavissa kaikkien markkinoilla olevien lasien joukosta. Hammerglass Insulate on EN 356 standardin mukainen, hyväksytty suojausluokkaan P8B asti.

Asennus ja takuu

Hammerglass Insulate suositellaan asennettavaksi vain ammattimaisten asentajien toimesta toimialajärjestön ohjeiden mukaan, jotta paras mahdollinen laatu voidaan taata. Kaikki Hammerglass-lasit merkitään logolla ja tuotenumerolla sisäiseksi laadun varmistukseksi ja takuukysymysten varalta.