Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

Uhrilasit ja suojakalvot

Hammerglass lasit kestävät sekä kemikaaleja että tuulilasinpyyhkimiä. Erityisen riskialttiissa ympäristössä, jossa tavalliset lasit hinkkautuvat ja altistuvat hiekalle ja soralle, lasit voidaan varustaa itsekiinnittyvällä suojakalvolla, jonka kuljettaja vaihtaa tarvittaessa. Suojakalvo estää RABS-järjestelmä olevien raskaampien Hammerglass lasien kulumista esim. jatkuvassa kivisateessa.

Uhriruutu suojaa lasia RABS-järjestelmä

Pölyisissä ympäristöissä, kivien iskeytymät ja toistuva kivisade kuluttavat koneen laseja. 4 mm uhriruutu Hammerglassista on suunniteltu suojaamaan vahvempia 12 mm laseja RABS-järjestelmässä ja on puhdas kulutustuote aivan kuten hampaat kaivinkoneen kauhassa. Patentoitu suojalasi toimitetaan kuivausainetyynyllä ja asennetaan RABS-järjestelmään. Kumitiiviste sulkeutuu tiukasti vasten kehystä ja ehkäisee veden tunkeutumista suojakalvon ja RABS-ruudun väliin. Ohjaamon lämpö pitää suojakalvon sulana talvella. Ruutu on helppo ottaa pois, kun se ei ole käytössä, ja helppo vaihtaa, kun se on kulunut.

Suojakalvo pidentää lasin käyttöikää

Hammerglass lasit on päällystetty ohuella piioksidikalvolla (jota voidaan verrata ohueen lasikalvoon), joka suojaa naarmuilta ja kulumiselta. Yleensä tuulilasinpyyhin ei revi lasia. Kuitenkin hiekkaisissa ympäristöissä ja kun lasi altistuu soralle, suosittelemme, että naarmuuntumisuojakalvo asennetaan Hammerglass lasiin. Suojakalvo on ylimääräinen kerros, joka pidentää Hammerglass lasin käyttöikää. Kalvo koostuu kahdesta kerroksesta suojaavaa kalvoa, jonka pinta mahdollistaa kovankin käytön. Sitä ei kuitenkaan pidä sekoittaa Hammerglass lasia suojaavaan pinnoitteeseen. Suojakalvo on kulutustavaraa. Kun kalvo on loppuunkulunut, sen voi helposti korvata uudella. Kulumisesta riippuen suojakalvo vaihdetaan sopivin välein; kerran viikossa, kerran kuukaudessa jne.