Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

SafeCoat Aurinkosuojakalvo

On neljä kertaa kalliimpaa jäähdyttää ilmaa kuin lämmittää sitä. Nykyaikaisella auringonsuojakalvolla voidaan vähentää lämpösäteilyä jopa 85%. Lämmön ja kylmän tehokkaalla tasapainottelulla voidaan vähentää lämmityskustannuksia ja tarvetta  ilmastointilaitteiden käyttöön. Aurinkosuojakalvo vähentää myös tietokonenäyttöjä häiritsevää häikäisyä auringosta, lumesta, vedestä tai läheisistä rakennuksista. Aurinkosuojakalvo myös estää jopa 99% auringon haitallisesta UV-säteilystä, tarjoten lyömättömän suojan arvokkaille huonekaluille, matoille, maalauksille, jne. Suuret ikkunalasit ovat aina myös turvallisuusriski. Laminoimalla lasit vähennetään rikkoutuneista laseista ja sirpaleista aiheutuvaa loukkaantumisvaaraa. Mahdollisessa lasin rikkoutumisessa siivoaminen helpottuu huomattavasti, koska sirpaleet ovat kiinni kalvossa. Sävytetyillä aurinkosuojakalvoilla voidaan liike- ja asuinkiinteistöjen rakennuksille antaa uutta ja nykyaikaista ilmettä, joka nostaa niiden arvoa.

MATTE 2 MIL

SafeCoats mattaa käytetään pääasiassa näkösuojana, mutta se estää myös suoraa auringonsäteilyä. Erinomainen valinta tiloihin, joissa tarvitaan luonnonvaloa yhdistettynä tehokkaaseen näkösuojaan. Asennetaan sisäpinnalle.
Toimistot – Näyteikkunat – Julkiset tilat – Yksityisasunnot - Kulttuurilaitokset

COLD STEEL

Yhdysvalloissa patentoitu korkean suorituskyvyn Cold Steel sarja sisältää neutraaleja vaaleanharmaita kalvoja pienellä heijastuksella, jotka soveltuvat hyvin tietokoneympäristöön. Cold Steel sarja tarjoaa optimaalisen peilivaikutuksen pienimmällä mahdollisilla sävytyksillä. Tuloksena on suurin mahdollinen auringonvalon heijastus yhdistettynä minimaaliseen näkyvän valon heijastukseen. Cold Steeliä on saatavana 20, 35, 50 ja 70% valonläpäisyllä, joissa Cold Steel 50 ja Cold Steel 70 ovat kirkkaimmat kalvot. Asennetaan sisäpuolelle.
Toimistot – Näyteikkunat – Julkiset tilat – Yksityisasunnot - Kulttuurilaitokset

SOLARZONE SILVER XTRA

SafeCoats heijastava kalvo Solar Silver sarjassa tarjoaa korkea-arvoisia aurinkosuojia, vahvalla visuaalisella vaikutelmalla, tehokkaalla lämmönsiirrolla ja nopealla takaisinmaksulla. Kalvot tarjoavat kustannustehokkaimman ja energiaa säästävimmän ratkaisun kohentaa kehittyviä, kaupallisia rakennuskomplekseja. Sarja sisältää Solar Silver 20, Solar Silver 35 ja Solar Silver 50. Asennetaan ulkopuolelle.
Toimistot – Näyteikkunat – Julkiset tilat

SOLARZONE TITAN XTRA

SafeCoats heijastavat, ulkopuoliset Titan sarjan kalvot ovat yksi energiatehokkaimmista ratkaisuista alhaisen kesäajan sisälämpötilan ja maksimoidun energian säästön vuoksi. Kalvot ovat erittäin energiatehokkaita 2 tai 3 lasin lämpölasiyhdistelmänä eristyksen ja Low-E-lasin kanssa. Erinomainen valinta kiinteistöille, joissa sisäpuolinen asennus on ongelmallinen tai luvaton. Asennus ulkopuolelle.
Toimistot – Näyteikkunat – Julkiset tilat – Yksityisasunnot - Kulttuurilaitokset