Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

HAMMERGLASS SINGLE

Hammerglass Single on lisälasitus vanhoihin karmeihin tai kehyksiin, kuten esimerkiksi vanhempiin ja museosuojattuihin kiinteistöihin. Keveys ja korkea suojaluokka tarjoavat paljon mahdollisuuksia vanhojen ikkuna ratkaisujen lasitukseen. Asennus ei vahingoita arkkitehtuuria. Yhdenkertaisessa lasituksessa tai asennuksessa yhdistettyihin karmiin, ulompi lasi vaihdetaan Hammerglass Single materiaaliin. Asennus vanhoihin kehyksiin tehdään erikoiskiinnityksellä ja erikoissilikonilla. Järjestelmä mahdollistaa energian säästön ja U-arvojen parannuksen. Lisäksi, Hammerglass Single tarjoaa 30 dBRw äänen vaimennuksen.

Tehokas murto- ja ilkivaltasuoja

Hammerglass Single tarjoaa lisäsuojaa murtoja ja ilkivalta vastaan kaupoissa, ostoskeskuksissa julkisissa tiloissa, teollisuudessa, toimistoissa huoltoasemilla, apteekeissa, terveyskeskuksissa, jne. Lasitusmateriaali voidaan hioa haluttuun muotoon, jopa epäsäännölliseksi tai pyöristetyksi lasiksi. Hammerglass Single on EN 356 hyväksytty jopa suojausluokkaan P8B asti, jonka vakuutuksenantaja edellyttää erityisen haavoittuvissa kohteissa, kuten kultasepänliikkeissä, elektroniikkayrityksissä jne.

Asennus ja takuu

Hammerglass Single tulisi asentaa vain ammattimaisten asentajien toimesta toimialajärjestön ohjeiden mukaan, jotta paras mahdollinen laatu voidaan taata. Lasitusmateriaali on 4, 8, 10, 12, 15, 17 tai 20 mm Hammerglassia. Kaikki Hammerglass-lasit merkitään logolla ja tuotenumerolla sisäiseksi laadun- varmistukseksi ja takuukysymysten varalta.