Käytämme evästeitä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäessäsi verkkosivujamme (esim. webliikenteen seuranta ja sosiaalisen median mainontakäyttö) Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla verkkosivujemme selaamista. Voit lukea lisää yksityisyysuojastasi tästä>>

Luodinkestävät lasit

Ajoneuvoille, joiden uhkakuva on erittäin suuri, on saatavilla luodinkestävää Hammerglassia suojaus- luokissa BR4-NS (23 mm) ja BR6-NS (39 mm) standardin EN 1063 mukaan. Nämä tuotteet on ensisijaisesti suunnattu puolustusteollisuudelle, poliiseille, suurlähetystöille ja henkilöille, joilla on erityisiä suojelutarpeita.

Luodinkestävien lasien luokitus

Luodinkestävien lasien sertifiointi tehdään eurooppalaisen EN 1063-standardin mukaan. Suojausluokat määritetään BR1:sestä BR7, jossa BR7:lla on korkein suojaluokitus. Tavanomaisimmat suojaluokat ovat BR4 ja BR6. Hammerglass on testauttanut ja certifioinut ylemmät luokat eli BR4-NS ja BR6-NS.

BR1 Alhaisin ballistinen turvaluokka, jossa lasi testataan kevyellä aseella; kaliiperi .22 LR ("salonkikivääri"). Läpäistääkseen testin lasin on kestettävä 3 laukausta 10 metristä.
BR4 Ballistinen turvaluokka, jossa lasi testataan  revolverilla .44 Magnum. Läpäistääkseen testin lasin on kestettävä 3 laukausta 5 metristä.
BR6 Ylempi ballistinen turvaluokka, jossa vahvempi lasi testataan rynnäkkökiväärillä ja NATO-ammuksilla 7.62 x 51 (myös .308 Winchester). Läpäistääkseen testin lasin on kestettävä 3 laukausta 10 metristä.
NS Edellyttäen että sisälasi ei murskaudu testissä voidaan saavuttaa NS (No Splinter) luokka. NS-luokka edellyttää, että ammuttaessa ei yhtäkään lasinsirua tai kappaleita lennä sisään suojattuun tilaan.

Sama suoja – pienempi paksuus, alhaisempi paino

Luodinkestävät lasimme koostuvat useista lasilevyistä, jotka laminoidaan yhteen Hammerglass lasin kanssa. Sirpaleeton ratkaisu on ohuempi ja sen paino on huomattavasti alhaisempi kuin vastaavissa lasiratkaisuissa.

LUOKKA ASE KALIIPERI ETÄISYYS NOPEUS AMMUS LAMINERAT GLAS HMG-TUPTE
BR1-NS Käsiase/Kivääri .22 LR 10 m 360 m/s 3 - HmG RABS 12 mm
ja 4 mm uhriruutu
BR4-NS Käsiase .44 Magnum
5 m
440 m/s
3 47 mm - 118 kg/m² HmG BR4NS
23 mm - 54,0 kg/m²
BR6-NS Kivääri 7.62x51 mm 10 m
830 m/s 3 63 mm - 159 kg/m² HmG BR6NS
39 mm - 90,0 kg/m²

Vehicle Light Protection Kit

Ainutlaatuisen yhteistyön avulla Saksan Hutchinson kanssa, voimme tarjota myös Hutchinson Vehicle Light Protection Kit (VLPK):n, jossa ajoneuvo varustetaan särkymättömillä laseilla, renkailla jotka ovat ajokykyisiä tulituksesta huolimatta, lakalla joka ei pala ja automaattisilla sammuttimilla ajoneuvon ylä- ja alapuolella.

  • Särkymättömät Hammerglass lasit
  • Renkaat, jotka pysyvät ajokykyisinä tulituksesta huolimatta
  • Itsestään sammuva lakka
  • Automaattiset sammuttimet

Hammerglass AB on sertifioitu ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 standardien mukaan ja se noudattaa PPAP kriteereitä kaikissa prosesseissa. Suunnitteluosastollamme on asiantuntemusta, joka on myös kaikkien OEM valmistajien käytettävissä.